Lid worden

Algemene Voorwaarden

 

Seizoen 2022/2023:

Een volleybalseizoen bij Voverdi loopt van 1 augustus t/m 31 juli.

 

Peildatum leeftijdscategorie is per 1 september.

Jeugd: leeftijd < 12 jaar

C-jeugd: leeftijd ≥ 12 jaar

Senioren: leeftijd ≥ 18 jaar

 

Contributie:

Jeugd € 65,00 per seizoen + € 10,00 inschrijf­geld (voor nieuwe leden)

C-jeugd € 130,00 per seizoen + € 10,00 inschrijfgeld (voor nieuwe leden)

Senioren € 105,00 per seizoen + € 10,00 inschrijf­geld (voor nieuwe leden)

Verenigingslid € 17,50 per seizoen + € 10,00 inschrijf­geld (voor nieuwe leden)

 

De contributie dient altijd vooruit te worden betaald aan begin van het seizoen na goedkeuring van de contributie in de jaarvergadering. Direct na ontvangst van het door de penningmeester opgestelde betalingsverzoek dient de betaling te volgen. U kunt dit betalingsverzoek aan het begin van ieder seizoen (medio oktober) verwachten.

Indien de contributie niet voor 31 december op de rekening van Voverdi is bijgeschreven, zal er per aanmaning € 2,50 aanmaankosten in rekening gebracht worden. Iedere maand volgt een aanmaning.

 

Nieuwe leden, die zich inschrijven na 1 februari betalen de helft van de bovengenoemde contributie. Inschrijvingen voor 1 februari betalen de volledige contributie.

 

Betalen kan op de volgende manier:

Op bankrekeningnummer NL57 RABO 0313 8042 14 t.n.v. Volleybalvereniging Voverdi.

 

Stopzetten van een lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren via onderstaand email adres van de penningmeester. Bij een stopzetting gedurende het seizoen zal er geen contributie gerestitueerd worden. Indien men een lidmaatschap niet vóór het einde van het seizoen (lees: 31 juli) opzegt, wordt dit automatisch verlengt en is men verplicht om de contributie te betalen. U heeft nog wel de mogelijkheid om een actief lidmaatschap om te zetten naar een verenigingslidmaatschap.

Een verenigingslid is geen actief lid aan de trainingen of wedstrijden, maar ondersteunt Voverdi en mag deelnemen aan de toernooien en evenementen georganiseerd door Voverdi gedurende het seizoen.

 

Gegevens penningmeester: Annemiek v/d Luijtgaarden, via penningsmeester@voverdi.nl of 06-55055634.

Heb je zin om lid te worden van onze vereniging? Geef je op met het inschrijfformulier en lever deze in bij secretaris of op woensdagavond bij de training.

Zie hier de privacyverklaring van VoVerDi.

 

 

Sponsoren